Ydelser

Solceller på taget

 

Når du skal have solceller på taget er det vigtigt at undersøge om tagkonstruktionen kan bære den ekstra last fra solpanelerne. Vi skal bruge information om din tagkonstruktion, hvilken type tag du har, og hvor de nye solceller skal placeres. Herved kan vi bestemme hvorvidt den eksisterende konstruktion kan holde eller om der er brug for forstærkning af dine spær.

Pris

Eftervisning af tagkonstruktion på hus:
Pris for pr. tagtype: 7500,- inkl. moms
 
 
Solceller på taget
Rådgivende ingeniør
Rådgivende ingeniør
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi tager kontakt til dig.

Hvordan ved man om taget kan bære solceller?

Statiske beregninger til etablering af solceller på tag

Vi efterviser om dit tag kan holde til de nye solceller ved brug af statiske beregninger. Vi kan herved bestemme hvor meget hver enkelt bjælke i din tagkonstruktion er udnyttet. Hvis bæreevnen af dit tag er fuldt udnyttet kræver det forstærkninger at tagkonstruktionen.

Vores rådgivning er din forsikring

Vi sørger for at dit tag kan holde så du kan have ro i maven. Vi har en rådgiverforsikring som er din garanti for vores arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud
på dit byggeprojekt

Statiske beregninger

Vi vurderer dit byggeprojekts bæreevne og garanterer, at det kommer til at overholde gældende norm- og lovkrav hos myndighederne.

Byggetilladelse

Som hovedregel skal du have tilladelse til at bygge nyt, bygge til og bygge om, samt ændre anvendelse af eksisterende byggeri.

Nyt hus / nybyg

Overvejer du at bygge nyt skal du højst sandsynligt bruge skitseforslag, myndighedsgodkendelser, statiske beregninger m.m.

Tilbygning

En bygning, der er tilføjet til en eksisterende bygning. Tilbygninger kan være af forskellig art, herunder værelser, garage, udhus eller andet.

Ombygning

De fleste ombygninger involverer enten tilføjelse af nye rum eller ændringer af eksisterende rum med bærende konstruktionsdele. 

Nedrivning af bærende væg

En bærende væg er en væg, der understøtter dele af din bolig. Nedrivning af en bærende væg skal derfor altid konsulteres med fagfolk

Tag, spær og kvist

Ønsker du. at etablere en kvist, eller lægge nyt tag med f.eks. solceller, skal der udføres nye beregninger på din tagkonstruktion.

Energiberegning

Ved tilbygninger, ombygninger eller anden ændring af beboelse er energiberegninger ofte et krav. Lad os hjælpe dig på vej.