Ydelser

Hvem er Højfeldt Johansen?

Vi er civilingeniører (MSc Eng) fra Danmarks Tekniske Universitet. Udover det har vi  også en tidligere uddannelse som henholdsvis elektriker og tømrer – dette gør os i stand til at forstå de praktiske udfordringer i et projekt.

Vi har som ingeniører også erfaringer fra store byggeprojekter indenfor bl.a. havvindmøller og hængebroer. Vi er vant til at have mange bolde i luften, og vores speciale i bærende konstruktioner samt projektstyring er i spil, når vi løser opgaver for dig i bygge- og boligprojekter.

Om os
Vores kunder er i centrum
Rådgivende ingeniører, fjern væg
Løsninger til dine behov

Vi bestræber os på at levere den bedste ydelse med den absolut højeste kvalitet til dig. Kommunikationen med dig er vigtig for os. Det er bl.a. afgørende at have styr på detaljerne på dit projekt før vi går igang. På den måde opnås de bedste resultater første gang.

Vi er specialiseret i bærende konstruktioner, herunder statiske beregninger og dokumentation. En veludført dokumentation gør processen hurtigere og mere gnidningsfri for alle parter, såsom myndigheder, certificerede statikere og udførende. Det betyder besparelser for dig.

Vi anvender den nyeste software, samt software udviklet af os selv. På den måde kan vi lave bedre løsninger til dine behov.

Den gode løsning starter med en samtale. Kontakt os i dag og lad os sammen tale om dit projekt.